Nieuwbouw

Gent-Asfalt is bijzonder actief op de professionele nieuwbouwmarkt, maar ook in de particuliere nieuwbouw hebben wij onze plaats. 

Van industriebouw en utiliteitsbouw tot residentiële bouw, elke markt heeft zijn eigen technische specificiteit en daar hebben wij reeds jarenlange ervaring in opgebouwd.

Wij hopen dan ook dat wij met onze opgebouwde kennis en ervaring uw project kunnen ondersteunen.

Bij nieuwbouw start alles met een correcte aanbieding die voldoet aan de eisen en noden waarvoor het gebouw wordt opgericht. Wij kunnen putten uit een groot gamma aan isolatie en waterdichtingslagen waarin wij reeds uitgebreide ervaringen hebben opgedaan. Hierdoor kunnen wij met zekerheid het beste daksysteem aanbieden dat past bij uw project.

Industrieloods of appartementsgebouw? Beiden verlangen een andere aanpak, andere uitvoering. Onze diverse gespecialiseerde ploegen worden ingezet volgens uw project.

Dankzij een uitgebreid opgeleid team van gemotiveerde medewerkers, zijn wij uiterst flexibel in planning en uitvoering. Dit ondersteund door een strikte projectopvolging, zorgen er voor dat uw project voor de dakwerken vlekkeloos zal verlopen.