Renovaties

Uw dak renoveren? Gent-Asfalt is hiervoor de geschikte partij! 

Na plaatsbezoek en evaluatie van de bestaande toestand van uw dak, werken we samen een economisch en kwalitatief voorstel uit om de levensduur van uw bestaande dak te verlengen of volledig vernieuwen. 

Om ook aan de huidige isolatienormen te voldoen, helpen wij u verder door de bestaande regelgeving.

Uw dak renoveren, start al bij de juiste kennis omtrent de huidige toestand van het dak. Waterproblemen vermijdt u best door tijdig het dak te laten inspecteren/renoveren. Een tijdige investering in het dak vermijdt bijkomende kosten als er reeds waterinfiltraties zijn ontstaan. Ook hier geldt het algemeen gezegd: beter voorkomen dan genezen. Wij evalueren de bestaande toestand van het dak en geven deskundig advies omtrent te nemen stappen.

Wat is de bestaande dakopbouw? Wat is de nog te verwachten levensduur? Kan er bijkomend geïsoleerd worden? Op al deze vragen helpen wij u verder en samen werken we het beste voorstel uit.

Wij starten met een plaatsbezoek en daksondering om daarna te kunnen over gaan tot een technisch correct voorstel. Wij besteden hierbij bijzonder veel aandacht aan detailleringen en zijn er trots op dat wij bekend staan om onze kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Van offerte tot uitvoering, u legt het dak in onze handen en wij ont-'zorgen' u!