Over ons

Gent-Asfalt is als stabiele familiale KMO gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van platte daken in de utiliteitsbouw en residentiële bouw. We zijn een begrip in de markt qua betrouwbaarheid, kwaliteit en nazorg met meer dan 60 jaar kennis en ervaring.

Gent-Asfalt zag het levenslicht in 1973. Sindsdien werd het bedrijf uitgebreid tot een stabiele KMO met meer dan 25 medewerkers. Wij opereren voornamelijk in de regio Oost- en West-Vlaanderen, maar ook Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen behoren tot de mogelijkheden. 

Als financieel gezond bedrijf kunnen wij terug vallen op een trouw en opgeleid personeelsbestand, ondersteund door een sterke structuur. Ook de komende jaren zitten wij gebeiteld om u verder te helpen op de platte daken, dankzij de intrede van de derde generatie uit de familie Tijtgat - reeds actief in de sector van platte daken sedert 1957.

  • Reeds meer dan 60 jaar ervaring

    Onze gekwalificeerde en opgeleide vakmensen staan garant voor de waterdichting van uw plat dak. Deze ervaring wordt al meer dan 60 jaar verspreid in het bedrijf.

  • Kwalitatieve producten

    Wij werken steeds met gekeurde en hoogwaardige kwaliteitsproducten en kunnen U daardoor de nodige garanties verzekeren!

  • Naadloze opvolging

    Dankzij een goede voorbereiding en opvolging van de werven garanderen wij U steeds weer een vlot verloop van elke werf!

Neem een kijkje in ons uitgebreid portfolio

Ontdek onze realisaties